Flam de crema de coco amb caramel
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de sucre
- 125 ml d'aigua
- 375 ml de llet de coco
- 375 ml de llet
- 1 baina de vainilla
- 90 grams de sucre
- 4 ous
- 25 grams de coco ratllat
4 racions
Elaboració
Escalfa el sucre i l'aigua en una cassola, i cuina fins que el líquid quedi daurat.
Retira immediatament de la calor i aboca en 8 bols, gira els bols perquè el caramel es difongui de manera uniforme.
Posa la llet de coco i la llet en una cassola, agrega la baina de vainilla i porta a ebullició.
Retira la beina de vainilla, i aparta la llet de la calor.
Bat els ous i el sucre fins que quedi cremós.
Deixa refredar, la llet una mica i agrega la barreja d'ous amb el sucre, i mou constantment.
Distribueix la crema en els motlles,
Col·loca en una safata de forn, omple amb aigua fins a un cm d'alçada i col·loca en el forn preescalfat.
Cuina a 160 graus durant uns 30-40 minuts.
La crema estarà a punt quan el punxis amb un ganivet i el treguis sense recobrir.
Deixa refredar els flams a la nevera.
Al moment de servir escampa el coco ratllat pel damunt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2126 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.