Flam de llimona
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 llimones.
- 1 litre de llet sencera.
- 6 ous i 2 rovells.
- 150 grams de sucre.
- 1 cullerada de maizena.
- 50 grams de caramel líquid.
4 racions
Elaboració
Ratlla la pell d'una llimona i reserva.
Escalfa la llet i quan arrenqui el bull, retira del foc.
Bat els ous i els rovells juntament amb el sucre, la ratlladura reservada, el suc de les 2 llimones i la maizena dissolta en una mica d’aigua.
Sense deixar de remenar, afegeix de mica en mica i lentament la llet.
Cobreix la base dels motlles amb una mica de caramel líquid i agrega la preparació anterior.
Cou en el forn al bany maria a 180 graus fins que hagi quallat. Un cop els motlles, retirats del forn deixa refredar a temperatura ambient i després reserva a la nevera fins al moment de servir.
Etiquetes: Postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4624 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.