Conill amb all silvestre i moscatell
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 grans d'all
- 6 branquetes de romaní
- 1 Conill d'1,2 kg, tallat en trossos
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- 100 grams de pernil serra
- 700 grams de patates petites.
- Sal
- Pebre acabat de moldre
- 4 dl de moscatell sense alcohol
- 40 grams d'all silvestre fresc
- 200 grams de crema fresca
- 1 cullerada de Maizena.
4 racions
Elaboració
Separa la meitat de les agulles del romaní i talla finament. Separa la resta i reserva.
Esbandeix els talls de conills i asseca.
Frega amb el romaní picat, l'all i la meitat de l'oli.
Tapa i marina durant 1 hora aproximadament a temperatura ambient.
Prees calfa el forn a 180 graus.
Condimenta les peces de conill amb sal i pebre.
Calenta l'oli d'oliva restant en una paella gran.
Rosteix les peces de conill una després de l'altra fins que estiguin ben daurades.
Col·loca els talls rostits i les patates en una safata apta per anar al forn.
Talla el pernil cru en tires fines.
Fregeix a la mateixa paella.
Afegeix la resta de romaní i fregeix breument.
Reparteix pel damunt del contingut de la safata.
Desglaça la paella amb el moscatell i el brou.
Deixa escalfar breument.
Aboca a la safata.
Tapa i cuina al mig del forn, durant aproximadament 1 hora.
Renta l'all salvatge i pica finament.
Després de finalitza el temps de cocció, aboca la salsa en una paella.
Porta a ebullició.
Cuina al mig del forn les peses de conill i les patates durant 10 minuts més o fins que tinguin un bonic color daurat.
Remena la crema i la farina de blat de moro.
Agrega a la salsa, bat i cuina a foc lent durant uns 3 minuts, fins que la salsa estigui cremosa.
Posa una mica d'all silvestre a un costat i reserva.
Agrega l'all salvatge a la salsa i remena bé.
Reparteix la salsa pel damunt dels talls de conill i patates.
Empolvora la superfície de la safata amb abundant all silvestre reservat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1591 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.