Patates al forn amb ricota i mel
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de patates de raclette, amb la pell i en rodanxes de 5 mm de gruix
- 2 llimones orgàniques, 1 tallada a grills, de l'altra només la pela ratllada, reserva 1 cullerada de suc
- 1 cullerada de mantega, al punt de pomada
- ½ xili, sense les llavors i picat finament
- Algunes branques de farigola
- 1 cullerada de sal
- Pebre del molí
- 1 culleradeta de comí, triturada en el morter
- 250 grams de ricotta
- 2 cullerades de mel
- Algunes branques de farigola
4 racions
Elaboració
Barreja les patates amb els grills de llimona, la pela ratllada de la llimona, la mantega, el xili, la farigola i les especies, barreja tot bé i reparteix sobre la safata del forn.
Enforna la safata, en el forn preescalfat a 200 graus, i cuina durant 15 minuts.
Barreja la ricotta amb les dues cullerades de suc de llimona, i ruixa pel damunt de les patates, enforna novament i cuina 10 minuts més.
Retira del forn i distribueix pel damunt, la mel amb la farigola.
Serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1422 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.