Cassola de patates i xucrut
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Gratin:
- Mantega per al motlle
- 500 grams de xucrut bullit i escorregut
- 200 grams de formatge Gruyère, ratllat
- 1 kg de patates farinoses, en rodanxes de 3 mm de gruix
- ½ cullerada de sal.
Cobertura:
- 2 dl de crema
- Nou moscada
- ½ cullerada de sal
- Pebre del molí.
4 racions
Elaboració
Gratin:
Escampa la xucrut, a la safata refractaria, i espolsa la meitat del formatge pel damunt.
Reparteix les rodanxes de patata per sobre del formatge i salpebre al gust.
Cobertura:
Barreja tots els ingredients, i aboca per tota la superfície de la safata, estén per sobre la resta de formatge ratllat.
Enforna la safata al mig del forn, preescalfat a 200 graus i cuina durant uns 40 a 45 minuts.
Retira i serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1702 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.