Crema de sidra dolça
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 dl de most de poma dolç
- 2 cullerades de maizena,
- 2 ous, batuts
- 5 dl de most de poma dolç
- ½ llimona, suc i pela
- 2 cullerades de sucre
- 2 dl de crema batuda
Elaboració
Barreja en un cassó, 1 dl de most amb la maizena, afegeix els ous batuts, remou bé i reserva.
Barreja en un cassó, 5 dl de most, el suc i la pela de llimona, el sucre i porta a ebullició.
Retira el cassó del foc, afegeix la barreja d'ou, sense deixar de batre, torna a bullir, remena constantment fins que la barreja estigui lligada a la crema.
Treu el cassó del foc i aboca immediatament la crema a través d'un tamís en un bol.
Tapa i deixa refredar.
Agrega la crema batuda i barreja bé.
Omple la crema de poma, en gots individuals i guarda a la nevera, fins al moment de servir.
Decora amb una rosta de poma ben fina, o una galeta o una neula.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1137 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.