Espaguetis amb múrgoles i espinacs a la crema de mostassa
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 50 grams de múrgoles
- 1 escalunya, picada
- 2 cullerades de mantega
- ½ dl de vi blanc
- 3 dl de nata
- 2 culleradetes de mostassa gruixuda
- 100 grams d'espinacs joves
- Sal, pebre
- 500 grams d'espaguetis.
4 racions
Elaboració
Neteja a fons les múrgoles amb aigua corrent i asseca amb paper absorbent de cuina.
Salteja les múrgoles i escalunyes a la mantega calenta.
Aboca el vi, i deixa reduir a la meitat.
Afegeix la crema i la mostassa i cuina a foc lent durant 5 minuts. Agrega els espinacs, i assaona al gust.
Cuina els espaguetis en aigua bullent amb sal fins que estiguin al dente, escorre i barreja amb la salsa de múrgoles i espinacs preparada.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2363 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.