Pastís de borratja invertit
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de pastanagues noves
- 250 grams de carabassó
- 230 grams de pasta de full
- 200 grams de borratja
6 racions
Elaboració
Cobreix una safata de 30 × 20 cm amb paper pergamí i, a continuació, mantega generosament el paper.
Talla els carabassons en rodelles ovals.
Col·loca a la safata formant tres files igualment separades i lleugerament separades de les vores.
Condimenta els carabassons amb sal i pebre i posa la safata al forn a 180 graus durant 10 minuts, retira del forn i deixa refredar.
Pela les pastanagues.
Blanqueja la borratja durant 3 minuts en aigua bullent sense sal, escorre i reserva.
A la mateixa aigua, blanqueja les pastanagues durant 3 a 4 minuts.
Talla les pastanagues al llarg (en dues si són molt petites o en 4 si són mitjanes), barreja-les amb la borratja i assaona al gust.
Distribueix aquesta barreja entre les files de carabassons i assaona totes les verdures amb una mica de mantega.
Cobreix el pastís amb un rectangle de pasta de full de 30 × 20 cm, rodant-lo suaument per les vores de la safata.
Cuina el pastís a 200 graus durant uns 25 minuts, treu-lo del forn, gira cap per avall i serveix calent.
Notes
La borratja la pots substituir per espinacs o col de primavera.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1192 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.