Espaguetis amb tonyina
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cullerades de mantega
- 2 rovells d'ou
- 1 gra d'all (premsat)
- 3 cullerades de formatge parmesà
- 1 manat de julivert
- 1 polsim de sal i pebre
- 250 ml de crema batuda
- 500 grams d'espaguetis
- 1 llauna de tonyina en oli d'oliva.
4 racions
Elaboració
Cuina els espaguetis en aigua salada fins que estiguin al dente.
En una cassola, fon una cullerada de mantega, afegeix l'all, la tonyina, el julivert i salta suaument.
Barreja a la paella de la tonyina, la nata batuda, els ous, 1 cullerada de mantega, el formatge parmesà, la sal i el pebre.
Cola els espaguetis, col·loca en un recipient preescalfat, aboca la salsa pel damunt, i barreja bé el conjunt.
Serveix de seguida, abans que es refredin
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
2578 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.