Rodelles de xai amb tomàquets cherry i cebes tendres fregides
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Peça de llonzes de ronyonada de xai de 600 grams, tallada a rodelles
- 30 grams d'anacards
- 1 cullerada d'oli de colza
- 1 cullerada d'oli de sèsam
- 1 cullerada de sucre morè
- Sal i pebre
- 4 dents d'all, tallats a rodanxes
- 1 grapat de cebes tendres amb el verd, tallades en trossos
- 200 grams de tomàquets xerri, tallats a la meitat
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Fregeix la carn i els anacards, en porcions, amb foc molt fort en l'oli de colza i sèsam durant uns 3 minuts.
Afegeix el sucre morè, assaona, retira i mantén en un lloc calent.
Salta els alls i les cebes a la mateixa paella durant 2 minuts.
Agrega, els tomàquets xerri, cuina durant 1 minut, afegeix la carn reservada, salpebre al gust i serveix immediatament.
Acompanya el plat amb una bona amanida,o pasta o arros
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1294 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.