Mandonguilles amb salsa de tomàquet i coco
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de carn picada
- 2 dents d'all
- 1 ou
- Una mica de sal
- 1 peça de gingebre
- 1 ceba
- 2 cullerades d'oli
- 1 cullerada de coriander en pols
- 1 culleradeta de comí (terra)
- 1 culleradeta de pebre vermell
- 1 cullerada de garam Masala
- 300 ml de puré de tomàquet
- 400 ml de llet de coco
- 2 branquetes de coriandre (fresc).
4 racions
Elaboració
Pela un gra d'all i prem amb la premsa alls.
Pasta la carn picada amb l'ou, l'all i assaona amb sal.
Amb la massa de carn picada, fes boles de la mida duna, anou.
Pela el gingebre, pela l'altre all i prem amb la premsa alls.
Pela la ceba i talla a cubs ben petits.
Escalfa l'oli en una paella i rosseja la ceba fins que prengui un bonic color daurat.
Afegeix el gingebre, l'all, el coriandre, el comí, el pebre vermell, el garam masala, la sal, el puré de tomàquet i fregeix durant 2 a 3 minuts.
Aboca la llet de coco i porta a bullir.
Afegeix les mandonguilles a la salsa i cuina a foc lent durant 15 a 20 minuts.
Posa les mandonguilles i la salsa de tomàquet i coco en una safata de servir, i decora amb coriandre fresc.
Acompanya el plat amb arròs basmati i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1355 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.