Macarrons amb patates
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 50 grams de mantega
- 500 grams de macarrons corbats
- 6 patates grosses
- 1 polsim de sal i pebre
- 200 grams de formatge crema
- 1 ceba
4 racions
Elaboració
Cuina les patates amb pell a foc suau.
Cuina els macarrons en aigua bullent amb sal fins que estiguin al dente, escorre i reserva.
Pela la ceba, talla en tires fines i fregeix amb la mantega.
Pela les patates, talla a daus i afegeix amb els macarrons corbats.
Incorpora el formatge, assaona amb sal i pebre i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1407 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.