Patates fregides cruixents
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de patates
- Sal
- Comí
- 2 cebes
- 100 grams de cansalada magra
- 1 remet de julivert o cibulet
- 2 cullerades d'oli
- Pebre
- ¼ de culleradeta de farigola
- ¼ de culleradeta de marduix
- 1/2 cullerada de mantega.
4 racions
Elaboració
Bull les patates amb sal i comí.
Refreda amb aigua freda i pela.
Talla les patates bullides en rodanxes de 5 mm de gruix.
Pela les cebes, talla la cansalada i la ceba a daus.
Renta el julivert o el cibulet, asseca i pica.
Escalfa l'oli en una cassola gran, agrega la cansalada, salta i deixa que els cubs de cansalada es tornin vidriosos.
Fregeix les rodanxes de patata fins que estiguin cruixents.
Entre mixt, afegeix els cubs de ceba, la sal i el pebre i gira sovint.
Just abans que les patates fregides siguin realment cruixents, afegeix la farigola i el marduix, així com una mica de mantega per millorar el gust, gira tot de nou amb cura.
Retira la paella del foc, i espolsa pel damunt de les patates, una bona porció de julivert o cibulet picat ben fi.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1902 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.