Saltimbocca alla romana
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 50 grams de mantega
- 8 fulles de sàlvia
- 500 grams de vedella
- 1 mica de pebre
- 100 grams de pernil cru en 4 rodanxes
- 1 mica de sal
- 150 ml de vi blanc sec
- 6 escuradents
- 1 tros de llimona
4 racions
Elaboració
Per al Saltimbocca:
Renta la vedella, eixuga amb una tovallola de cuina i talla 8 bistecs, de mida de la mà.
Aplana lleugerament les peces de carn.
Assaona els dos costats amb sal i pebre.
Posa mitja llesca de pernil i una fulla de sàlvia a cada bistec. Plega el bistec i enganxa'l amb un escuradents, de manera que es mantingui unit en fregir.
Col·loca una paella gran al foc i escalfa amb 30 grams de mantega
Rosteix tots els bistecs fins que prenguin un color daurat per ambdós costats.
Retira i treu els escuradents.
Reserva en una safata de servir i mantén en un lloc calent.
Per a la salsa:
Amb el vi blanc, aboca el suc de la carn a la paella i deixa coure a foc fort, gairebé per complet.
Amb una cullera de fusta rasca el fon de la paella
Agrega la resta de mantega i retira la paella del foc
Col·loca els bistecs en una safata de servir
En servir, rega la salsa sobre els bistecs o serveix la salsa separada en un bol, i adorna amb grills de llimona.
Saltimbocca és un plat de la cuina romana ben conegut.
El millor és servir amb pasta i pebrots.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1388 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.