Espaguetis amb salsa de crema de xampinyons
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams d'espaguetis
- 400 grams de xampinyons
- 1 ceba
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 manat de julivert
- 1 mica de pebre
- 300 ml de crema
- 1 mica de sal
- 1/2 got de vi blanc sec
4 racions
Elaboració
Cou els espaguetis en una olla gran amb aigua bullent salada, durant uns 8-10 minuts o fins que estiguin al dente.
Mentrestant, esbandeix el julivert fresc, espolsa l'aigua o asseca amb paper absorbent de cuina.
Talla el julivert ben fi.
Pela la ceba i pica-la a cubs ben fins.
Neteja els bolets, i talla a làmines
Salta els cubs de ceba en una paella amb una mica d'oli, durant uns 5 minuts, quan la ceba estigui vidriosa, afegeix els bolets i tot remenant deixa fregir uns 3 a 4 minuts més.
Desglaça amb el vi blanc i deixa cuinar a foc lent fins que els bolets estiguin al punt.
A continuació, agrega la crema i assaona bé amb sal i pebre.
A continuació, escorre els espaguetis, afegeix a la paella i remou bé amb la salsa de crema de xampinyons.
Espolsa el julivert pel damunt i serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3817 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.