Talls de vedella, amb salsa de ceba i vi
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 talls de cansalada viada
- 150 ml de brou
- 4 talls de pit de vedella d'uns 180 grams
- 1 gra d'all
- 2 cullerades de greix de coco
- 4 tiges de romaní
- 1 mica de sal
- 5 escalunyes
- 2 cullerades de mostassa, suau
- 250 ml de vi blanc
4 racions
Elaboració
Frega els trossos de carn amb sal i pebre i pinzella amb la mostassa.
Col·loca una tija de romaní al damunt de cada tall, enrotlla amb la cansalada i lliga amb corda de cuina.
A continuació, pela les escalunyes, l'all i talla a trossos petits.
Escalfa l'oli de coco en una paella i fregeix els rotllets de pit de vedella pels dos costats.
Afegeix les escalunyes i l'all tot picat ben fi, salta breument, desglaça amb el vi i bull breument.
A continuació, afegeix el brou.
Tapa i deixa coure a foc lent uns 90 minuts.
Finalment, treu el fil de cuina i serveix els talls de pit de vedella amb la salsa de ceba-vi.
Aquest plat el pots acompanyar amb un puré de patata
Notes
La carn d'alta qualitat dels talls de pit de vedella no necessita molt per convertir-se en una delícia culinària. Una recepta amb romaní.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1314 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.