Coques de carn picada
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de carn picada, meitat vedella / meitat porc
- 2 llesques de pa blanc o 1 panet
- 1 ceba
- 1 ou
- 1 punta de ganivet de mostassa
- Sal
- Pebre fresc mòlt
- Pebre vermell dols
- 2 cullerades de mantega
- 2 rams de julivert
4 racions
Elaboració
Remulla les rodanxes de pa o el panet en aigua.
Pela la ceba i talla finament.
Barreja-la amb la carn picada, l'ou, la mostassa, la sal, el pebre, el pebre vermell, el pa ben espremut i condimenta al gust.
Forma amb la massa de carn, 12 boles amb les mans humitejades i pressiona una mica plenes.
Escalfa la mantega en una paella i salta les boles una mica aplanades d'un costat.
Després, gira i fregeix també el segon costat.
Baixa la temperatura a foc mitjà.
Gira de nou les coques i deixa reposar uns 5 a 8 minuts.
Renta el julivert, asseca, pica ben fi i empolvora pel damunt de les coques de carn picada
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1307 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.