Crema de llimona cremada
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 gots o copes
- 4 cullerades de sucre, marró
- 1 branca de bàlsam de llimona
Crema:
- 1 llimona orgànica
- 50 grams de sucre
- 6 rovells d'ou
- 450 grams de crema fresca
4 racions
Elaboració
Ratlla la pell de llimona ben fina, esprem el suc i reserva.
Barreja de 5 a 6 cullerades de suc de llimona amb el sucre, els rovells d'ou i la crema fresca.
Distribueix la massa en els gots aptes, per gratinar.
Col·loca els gots en una safata perforada i fes coure al forn de vapor (a 90 graus, 25 minuts, + 5 minuts).
Deixa refredar
Espolsa uniformement la superfície de la crema amb sucre moreno abans de servir.
Caramel·litza curadament el sucre, amb el cremador Bunsen.
Guarneix amb el bàlsam de llimona.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1534 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.