Crema de llimona cremada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 gots o copes
  • 4 cullerades de sucre, marró
  • 1 branca de bàlsam de llimona

Crema:

  • 1 llimona orgànica
  • 50 grams de sucre
  • 6 rovells d'ou
  • 450 grams de crema fresca

4 racions

Elaboració

Ratlla la pell de llimona ben fina, esprem el suc i reserva.
Barreja de 5 a 6 cullerades de suc de llimona amb el sucre, els rovells d'ou i la crema fresca.
Distribueix la massa en els gots aptes, per gratinar.
Col·loca els gots en una safata perforada i fes coure al forn de vapor (a 90 graus, 25 minuts, + 5 minuts).
Deixa refredar
Espolsa uniformement la superfície de la crema amb sucre moreno abans de servir.
Caramel·litza curadament el sucre, amb el cremador Bunsen.
Guarneix amb el bàlsam de llimona.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1534 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: