Cassola de polenta amb cansalada
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 220 grams de formatge Emmental
- 1 cullerada de mantega
- 1 mica de pebre
- 170 grams de sèmola polenta
- 1 mica de sal
- 200 grams de cansalada fumada.
2 racions
Elaboració
Talla la cansalada a daus petits.
Porta a ebullició una cassola gran amb aigua i sal
Fregeix els daus de cansalada en una paella sense oli, durant uns minuts, fins que quedin cruixents i reserva.
Aboca a poc a poc a la cassola amb aigua bullent, la sémola de polenta, remena i cuina a foc lent, durant uns 15 minuts
Agrega el formatge ratllat i la mantega i barreja bé.
Finalment, afegeix els daus de cansalada reservats.
Assaona bé amb sal i pebre.
Aboca la polenta en una safata per enfornar i cou al forn a 220 graus durant uns 35 minuts o fins que la superfície agafi un bonic color daurat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1263 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.