Mandonguilles vegeterianes d'espinacs amb salsa de tomàquet
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams d'espinacs, frescos o congelats
- 120 grams de pa del dia anterior
- 1 ou
- 1 clau
- 100 ml de llet
- 1 mica de nou moscada
- 3 cullerades d'oli
- 50 grams d'olives negres
- 1 mica de pebre
- 1 ceba vermella
- 1 mica de sal
- 250 grams de tomàquets a trossos.
2 racions
Elaboració
Mandonguilles:
Talla el pa a trossos petits, posa en un bol i aboca per sobre la llet fresca.
Renta els espinacs frescos, prepara i escorre bé.
Cuina en una olla gran amb aigua salada bullent, durant uns 2 minuts.
Remulla els espinacs amb aigua gelada, premsa bé amb les mans i pica finament.
Pela la ceba vermella i pica finament a cubs petits.
Sofregeix els cubs de ceba en una paella amb una mica d'oli durant uns 5 minuts.
Agrega amb cura sota la barreja de pa.
Barreja la farina i els espinacs amb el pa i pasta bé fins a obtenir una massa llisa.
Condimenta fortament amb sal, pebre i nou moscada.
A partir de la massa, forma uns 10 a 12 mandonguilles, cuina a foc baix en aigua salada bullent durant uns 10 minuts i reserva.
Salsa de tomàquet:
Escalfa oli d'oliva en una paella.
Pela els alls, prem a l'oli amb la premsa d'all i salta uns 5 minuts.
Afegeix els tomàquets i les olives i deixa coure a foc lent uns 5 minuts.
Assaona bé amb sal i pebre.
A continuació serveix les mandonguilles d'espinacs, ben escorregudes en els plats.
Aboca per sobre la salsa de tomàquet i serveix el plat encara ben calent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1517 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.