Mandonguilles vegeterianes d'espinacs amb salsa de tomàquet

Ingredients

  • 500 grams d'espinacs, frescos o congelats
  • 120 grams de pa del dia anterior
  • 1 ou
  • 1 clau
  • 100 ml de llet
  • 1 mica de nou moscada
  • 3 cullerades d'oli
  • 50 grams d'olives negres
  • 1 mica de pebre
  • 1 ceba vermella
  • 1 mica de sal
  • 250 grams de tomàquets a trossos.

2 racions

Elaboració

Mandonguilles:

Talla el pa a trossos petits, posa en un bol i aboca per sobre la llet fresca.
Renta els espinacs frescos, prepara i escorre bé.
Cuina en una olla gran amb aigua salada bullent, durant uns 2 minuts.
Remulla els espinacs amb aigua gelada, premsa bé amb les mans i pica finament.
Pela la ceba vermella i pica finament a cubs petits.
Sofregeix els cubs de ceba en una paella amb una mica d'oli durant uns 5 minuts.
Agrega amb cura sota la barreja de pa.
Barreja la farina i els espinacs amb el pa i pasta bé fins a obtenir una massa llisa.
Condimenta fortament amb sal, pebre i nou moscada.
A partir de la massa, forma uns 10 a 12 mandonguilles, cuina a foc baix en aigua salada bullent durant uns 10 minuts i reserva.

Salsa de tomàquet:

Escalfa oli d'oliva en una paella.
Pela els alls, prem a l'oli amb la premsa d'all i salta uns 5 minuts.
Afegeix els tomàquets i les olives i deixa coure a foc lent uns 5 minuts.
Assaona bé amb sal i pebre.
A continuació serveix les mandonguilles d'espinacs, ben escorregudes en els plats.
Aboca per sobre la salsa de tomàquet i serveix el plat encara ben calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1517 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: