Fetge de vedella amb salsa Madeira
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 escalunyes
- 1 cullerada de mantega clarificada
- 600 grams de fetge de vedella en rodanxes
- 1 dl Madeira
- 1 dl de brou de carn
- ½ remet de farigola
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Talla les escalunyes a tires.
Salta uns 2 minuts amb la mantega.
Afegeix el fetge tallat a tires i fregeix durant 2 a 3 minuts, a foc fort.
Retira el fetge de la paella i manté calent.
Desglaça amb el vi de Madeira i el brou de carn.
Cou aproximadament 5 minuts més o fins que la salsa espessí una mica.
Agrega les fulles de farigola.
Afegeix, novament el fetge i deixa escalfar.
Amaneix amb sal i pebre al gust.
Serveix immediatament.
Aquesta recepta és apropiada per servir-la acompanyada d'un bon Rosti.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1536 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.