Patates a la llimona
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per les patates:
- 750 grams de patates ceroses
- ½ remet de julivert
Per a la salsa:
- 4 cullerades de brou vegetal
- 3 grans d'all (tallats a daus fins)
- 5 cullerades d'oli d'oliva
- 2 pessics de pebre (negre)
- 1 cullerada de vinagre de vi blanc
- 2 llimones (el suc, duna i l'altra per guarnir).
4 racions
Elaboració
Escalfa l'aigua en una olla, posa-hi les patates rentades i deixa coure uns 30 minuts.
Escorre i deixa refredar, de manera que es puguin pelar.
Talla les patates, a rodanxes d'un gruix d'1 centímetre.
Barreja bé els ingredients per a la salsa i reparteix sobre les patates preparades.
Barreja i agita suaument.
A continuació, pica finament el julivert i espolsa pel damunt de les patates, junt amb rodanxes de llimona.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1686 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.