Pasta amb espinacs i tomàquets
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 tomàquets còctel
- 400 grams d'espinacs de fulles, frescos o congelats
- 500 grams de pasta, de la teva preferència
- 2 pessics de sal i pebre
- 1 litre d'aigua
- 2 cebes
Elaboració
Talla la ceba a llunes,
Escalfa en una olla gran l'oli i salteja la ceba.
Aboca l'aigua.
Porta a ebullició, agrega la pasta i condimenta amb sal i pebre.
Cuina a foc lent durant 10 minuts, o fins que estigui al dente.
Remena de tant en tant.
Passat el temps de cocció, afegeix els tomàquets rentats i els espinacs.
Tapa l'olla i deixa reposar 5 minuts a la cuina, amb el foc apagat.
Serveix de seguida.
Jo acostumo a acompanyar aquest plat, amb formatge parmesà.
Notes
Tot es cuina en una olla. Aquesta recepta amb pasta, espinacs i tomàquets és molt fàcil i ràpida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1652 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.