Pastis Plana a Pigna
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 800 grams de patates
- 120 grams de farina de blat de moro (Polenta Bramata)
- 50 grams de farina de blat
- 200 ml de llet
- 150 grams de pernil curat
- 150 grams de botifarra Salsis, és una espècie de fuet fumat.
Elaboració
Pela les patates i ratlla en un bol amb l'ajuda d'un ratllador per, rosti.
El pernil curat i el fuet es tallen a daus ben petits i es barregen amb les patates ratllades, la farina de blat i la farina de blat de moro (polenta Bramata). A continuació, aboca la llet i condimenta amb una mica de sal i pebre.
Pasta i remena bé la massa.
Escalfa el forn prèviament a 180 graus.
Greixa, amb mantega, una safata per gratinat i reparteix la massa uniformement, que quedi un gruix de 3 cm.
A continuació, posa la safata al forn i cou durant aproximadament 1 hora.
Serveix de seguida.
Notes
La recepta suïssa Plana a Pigna és una especialitat del cantó dels Grisons i es prepara amb patates i pernil.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1292 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.