Espaguetis amb salsa de cansalada
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de tomàquets
- 1 ceba
- 100 grams de cansalada
- 1 xili sec
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 5 cullerades de vi blanc sec
- 1 fulla de llorer
- 500 grams d'espaguetis
- Sal
- 1 cullerada de julivert picat
- 1 cullerada de cibulet picat
4 racions
Elaboració
Neteja els tomàquets, posa en aigua bullent durant ½ minut. Refreda en aigua gelada, retira la pell, talla a quarts, elimina el nucli i talla a cubs petits.
Pela i talla la ceba, a daus.
Talla la cansalada a rodanxes, i després a tires.
Aixafa el xili en el morter.
Escalfa l'oli en una paella gran.
Deixa sua la cansalada, així eliminarà el contingut de greix,
remena de tant en tant.
Afegeix la ceba i el pebrot i cuina fins que la ceba sigui de color groc clar.
Desglaça amb el vi, i agrega els tomàquets i la fulla de llorer. Deixa coure a foc lent durant 10 minuts sense tapa.
Cuina els espaguetis en molta aigua bullent salada fins que estiguin al dente.
Retira la fulla de llorer de la salsa.
Escampa pel damunt de la salsa el julivert i el cebollí, mescla bé i condimenta la salsa, amb sal si fos necessari.
Escorre els espaguetis, i barreja amb la salsa de cansalada.
Serveix tot seguit, abans que es refredin.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1268 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.