Rösti de carabassa amb mato a les herbes
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3-4 patates grosses
- 300 grams de carabassa (per exemple, Hokkaido)
- 2 ous
- Sal
- Pebre
- Un polsim de nou moscada ratllada
- 2 cullerades soperes d'oli
- 3 cullerades d'herbes barrejades (per exemple, julivert, agrella, cebollí)
- 250 grams de mató
- 4 - 5 cullerades de llet
- ½ llima orgànica.
2 racions
Elaboració
Pela les patates i la carabassa i ratlla amb el ratllador de, rosti.
Barreja els ous amb la sal, el pebre i la nou moscada, agrega les patates, la carabassa ratllada, i barreja bé el conjunt.
Escalfa l'oli en dues paelles recobertes i fregeix pels dos costats la meitat del, rosti a cada paella fins que estiguin daurats.
Renta les herbes, espolsa i asseca sobre paper absorbent de cuina, pica les herbes ben fines i barreja bé, finalment les barreges amb el mató i la llet.
Renta la llima amb aigua calenta, asseca, ratlla la pell, prem el suc i agrega tot al mató, remena bé, que quedi tot ben amalgamat.
Assaona amb sal i pebre i serveix el rosti de carabassa, abans que es refredi, acompanyat del mató a les herbes.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1160 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.