Espaguetis a la salsa d'ou
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams d'espaguetis o tallarines fines
- 200 grams de cansalada fumada
- 6 cullerades d'aigua
- 6 ous
- 1 polsim de sal
- 1 polsim de pebre
- 100 grams de formatge emmental ratllat
- 2 remets de cibulet.
4 racions
Elaboració
Porta aigua salada a ebullició en una cassola i cuina els espaguetis segons les instruccions del paquet o fins que estiguin al dente.
Mentrestant, deixa la cansalada tallada a daus en una paella, salta sense greix fins que la cansalada quedi torradeta, afegeix els espaguetis escorreguts i barreja bé.
Bat l'aigua amb els ous, condimenta amb sal i pebre i agrega el formatge ratllat.
Poseu la massa d'ou a la cassola i deixeu que es barregi bé amb la pasta.
Serveix amb el cibulet repartit pel damunt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1764 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.