Pastis de salsifis i pernil curat
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 ous
- 1 peça de massa preparada
- ½ remet de julivert fresc
- 300 grams de pernil curat
- 300 ml de llet
- 450 grams de salsifís.
4 racions
Elaboració
Si són salsifís frescos, pela. Posa'ls en aigua amb suc de llimona, renta, talla a una mida d'uns 3 cm, cuina amb una mica de suc de llimona i sal, perquè quedin ben blancs, escorre i reserva.
Greixa bé una safata de forn rodona d'uns 30 cm de diàmetre, amb mantega.
Col·loca la massa al damunt i punxa uniformement amb una forquilla.
Preescalfa el forn a 220 graus.
Si són de conserva, escorre els salsifís, talla el pernil a tires fines i pica el julivert finament.
Reparteix tot uniformement per sobre de la massa.
Barreja bé els ous i la llet en un bol i condimenta amb una mica de sal i pebre.
A continuació, aboca amb cura per sobre el pastís.
Cou el pastís a la ranura inferior del forn durant uns 25-30 minuts.
Deixa que es refredi una mica abans de servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1436 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.