Rüebli Pesto

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 350 g Rüebli
  • 1,5 dl Wasser
  • 1 dl Orangensaft
  • 40 g Pinienkerne
  • 1 dl Olivenöl
  • 40 g Parmesan
  • Salz und Pfeffer aus der Mühle

1 racions

Elaboració

Pinienkerne ohne Fettzugabe leicht rösten und abkühlen lassen.
Beiseitestellen.
Rüebli schälen und grob raffen.
Wasser und Orangensaft aufkochen.
Rüebli dazugeben und circa 6 Minuten garen.
½ der Rüebli mit der Schaumkelle herausnehmen und beiseitestellen.
Pinienkerne zu den übrigen Rüebli in die Pfanne geben.
Olivenöl dazugiessen und fein pürieren.
Parmesan dazu reiben und die beiseitegestellten Rüebli daruntermischen.
Pesto abschmecken und in ein Glas, beiseitestellen.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

137 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: