Galets, farcits
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de galets grans (pasta del caldo de Nadal)
- 300 grams de mató
- 300 grams d'espinacs cuits
- 2 cullerades de formatge parmesà
- La pell de llimona, lleugerament ratllada
- 2 ous
- Sal
- Pebre
- Nou moscada
- 200 grams de salsa de tomàquet
- 100 grams de formatge Mozzarella
4 racions
Elaboració
Barreja el mato amb els espinacs cuits, el parmesà ratllat, una mica de ratlladura de llimona, els ous, la sal, el pebre i un polsim de nou moscada.
Bull els galets de pasta.
Omple els galets de pasta cuita al dente, barrejats amb una mica d'oli d'oliva i lleugerament refredats, amb el farcit d'espinacs i mato, preparat.
Col·loca la salsa de tomàquet, al fons d'un plat de forn o una paella impermeable al forn.
Distribueix els galets de pasta al damunt i posa una mica de mozzarella, al damunt de cada galet.
Cou al forn a 200 graus durant uns 30 minuts.
Guarneix amb herbes fresques i serveix de seguida.
Notes
Aquest plat és molt bonic com a presentació, però és molt més senzill que el seu aspecte sofisticat, té un molt bon gust.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2552 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.