Conill amb cargols
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Tota la Peninsula
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill
- 1/2 kg de cargols
- 2 fulles de llorer
- 1/2 ceba
- 4 tomàquets madurs
- 80 gr d'ametlles torrades
- 2 dents d'all
- Julivert
- 20 gr de xocolata
- 1/2 litre de brou de pollastre
- Farina
- Sal i pebre negra
4 racions
Elaboració
Renteu molt bé els cargols amb un bon raig de vinagre, després de tenir-los purgant uns dies amb farina. Un cop nets, poseu-los en una olla amb aigua freda a foc lent, amb sal, unes boles de pebre negre i una fulla de llorer. Quan els cargols comencin a sortir, apugeu el foc al màxim.
A part, talleu el conill a trossets, salpebreu-lo, enfarineu-lo i fregiu-lo.
A part també, prepareu una picada amb les ametlles torrades, les dues dents d’all, el julivert, la xocolata fosa i una mica de brou de pollastre. En una cassola, prepareu-hi el sofregit. Amb una mica d’oli d’haver fregit el conill, sofregiu-hi la ceba, tallada molt petita. Un cop sofregida, afegiu-hi el tomàquet ratllat i, un cop tingueu el tomàquet sofregit, afegiu-hi el conill, el brou de pollastre i els cargols. Deixeu-ho coure 10 minuts i afegiu-hi la picada. Deixeu-ho coure uns 20 minuts més aproximadament, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i ja ho teniu a punt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1651 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.