Fricandó de vedella
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 750 gr. de vedella
- 1 ceba mitjana
- 1 tomàquet petit i madur
- Bolets variats
- 1 porro petit
- Farina
- Brou de verdures o aigua
- Oli
- Sal
4 racions
Elaboració
Passeu la carn per farina i fregiu-la en una paella, a foc baix. Desprès col•loqueu-la dins d’una cassola de fang.
Dins del mateix oli es fregeix la ceba, el porro i el tomàquet. Afegim dos cullerades de brou o aigua, el deixem bullir durant cinc minuts. A continuació colarem aquesta salsa damunt de la carn que tenim a la cassola. Afegirem els bolets i ho courem a foc lent durant uns 30 minuts. Abans de treure-la del foc, comprovarem que estigui ben cuita.
Notes
Podeu servir el Fricando amb un pure de patata
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1339 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.