Conill farcit
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pel brou: els ossos d'un conill, les cloves i els caps de les gambes, 2 tomàquets madurs, 1,5 l d'aigua i 1 ceba
- Pel farcit: 1 conill desossat, 1 ou, 200 gr de carn picada, 300 gr de sípia i 8 gambes llagostineres
- Picada: julivert, 1 llesca de pa fregit, 1 gra d'all, 6 ametlles torrades i pelades
- Altres: 1 got de brandy i 1 grapadet de panses
4 racions
Elaboració
Feu un brou començant a sofregir la ceba mal tallada en una olla alta. Quan comenci a suar, afegiu-hi els tomàquets tallats a quarts. Deixeu-ho coure durant 2 minuts i tireu-hi els ossos i les cloves i caps de gambes. Tireu-hi sal i pebre i l'aigua. Deixeu que bulli tot -amb el foc baixet- durant 1h 30 minuts.
Marqueu les gambes per cada costat i, a la mateixa paella, saltegeu la sípia. Trinxeu el peix amb un ganivet -o el robot-, afegiu-hi la carn picada i l'ou. Treballeu tot per fer-ne una pasta.
Quan tot ja és fred (o tebi), poseu la pasta de carns dins del conill i lligueu-ho amb un fil de cotó. Enrossiu el conill per cada costat i flamegeu-lo amb una copeta de brandy; afegiu-hi les panses.
Coleu el brou pel xinès i tireu-lo al conill; deixeu-ho tot junt uns 20-30 minuts; retireu el conill i deixeu que el suc vaig reduïnt.
Podeu aprofitar l'estona per a tallar la patata malament (daus irregulars) i la poseu a coure amb aquest suc.
Quan el suc ja ha reduït i la patata és cuita, talleu el conill a llesques d'un dit i mig d'ample (aproximadament) i poseu les "anelles" dins la cassola. Serviu-ho calent.
2h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1067 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.