Costelles de porc amb melmelada de taronja

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 costelles de porc tallades en un sol tros.
  • Melmelada de taronja
  • Pomes
  • Mantega
  • Sal

4 racions

Elaboració

Es talla la punta de l'os de les costelles, se'ls treu el greix i se salen, s'unten amb mantega. Es col loquen en una safata apropiada i s'introdueixen en el forn, primer a foc fort i després més suau, es reguen amb el suc de la cocció i es treuen quan estiguin cuites. S'unten les costelles amb la melmelada de taronja, introduint de nou al forn, durant cinc minuts mes. Es serveixen envoltades de grills de taronja i pomes que hem posat en una mica de mantega en una paella. En una salsera a part se serveix melmelada de taronja.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1087 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Aquesta combinació de costelles amb melmelada deu ser boníssima. M'encanten els contrastos.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: