Costelles de porc amb melmelada de taronja
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 costelles de porc tallades en un sol tros.
- Melmelada de taronja
- Pomes
- Mantega
- Sal
4 racions
Elaboració
Es talla la punta de l'os de les costelles, se'ls treu el greix i se salen, s'unten amb mantega. Es col loquen en una safata apropiada i s'introdueixen en el forn, primer a foc fort i després més suau, es reguen amb el suc de la cocció i es treuen quan estiguin cuites. S'unten les costelles amb la melmelada de taronja, introduint de nou al forn, durant cinc minuts mes. Es serveixen envoltades de grills de taronja i pomes que hem posat en una mica de mantega en una paella. En una salsera a part se serveix melmelada de taronja.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1087 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.