Lassanya primavera al pesto

Categoria:
Típica de: Itàlia → Lombardia
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 16 làmines de pasta per lassanya
  • 2 carbassons
  • 2 esbargínies
  • 2 pebrots vermells mitjans
  • 2 cebes de figueres tirant a petites
  • 200gr de tomàquets cherry
  • 150gr formatge de cabra
  • una terrina de salsa pesto
  • oli i sal

4 racions

Elaboració

Es pelen els carbassons, les esbargínies i les cebes, i es tallen a trossets junt amb els pebrots i els tomàquets. Es posa tot a una font per anar al forn amb un raig d'oli, es sala, i es deixa a uns 180ºC durant 45 minuts (s'ha d'anar remenant, com a mínim una vegada perquè no es cremi la part de dalt i quedi tot ben fet). Després es deixa refredar i es barreja el formatge de cabra trossejat. Es bull la pasta amb sal al dente i s'escorre amb aigua freda.
Per muntar el plat, es fa una base amb un rajolí d'oli i una culleradeta de pesto. A sobre hi va la primera làmina de pasta, i es van fent tres capes de farciment. La làmina que queda al capdamunt es cobreix amb salsa pesto i ja és llest.

Notes

Plat de primavera i estiu, molt pràctic i saludable!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

771 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Guapa aquesta company Joan, sana i saludable.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: