Lassanya primavera al pesto
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Itàlia → Lombardia
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 16 làmines de pasta per lassanya
- 2 carbassons
- 2 esbargínies
- 2 pebrots vermells mitjans
- 2 cebes de figueres tirant a petites
- 200gr de tomàquets cherry
- 150gr formatge de cabra
- una terrina de salsa pesto
- oli i sal
4 racions
Elaboració
Es pelen els carbassons, les esbargínies i les cebes, i es tallen a trossets junt amb els pebrots i els tomàquets. Es posa tot a una font per anar al forn amb un raig d'oli, es sala, i es deixa a uns 180ºC durant 45 minuts (s'ha d'anar remenant, com a mínim una vegada perquè no es cremi la part de dalt i quedi tot ben fet). Després es deixa refredar i es barreja el formatge de cabra trossejat. Es bull la pasta amb sal al dente i s'escorre amb aigua freda.
Per muntar el plat, es fa una base amb un rajolí d'oli i una culleradeta de pesto. A sobre hi va la primera làmina de pasta, i es van fent tres capes de farciment. La làmina que queda al capdamunt es cobreix amb salsa pesto i ja és llest.
Notes
Plat de primavera i estiu, molt pràctic i saludable!
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
771 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.