Lluç farcit
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una lluç de 1 Kilo o Kilo i mig
- 100 grs de gulas
- 1 llauna de musclos (en escabetx o naturals, opcional)
- 50 grs. de pernil picat
- 1 ou dur
- Formatge ratllat
- 1 ceba petita
- 1 dent d'all
- Oli i sal
- Ametlles en làmines
- Brou (o fumet) de les espines i el cap.
4 racions
Elaboració
Obrir o que ens obrin a la peixateria el lluç eliminant l'espina, que quedi com un llibre, salpebrar. El cap i les espines, posar-les a coure amb un porro i ceba, en aigua.
En una paella posar una mica d'oli i tirem la ceba i el dent d'all, picat tot finament, després afegim el pernil, las gulas i els musclos picats, seguir fregint una mica, una vegada al punt, afegir l'ou cuit i picat menudament, empolvorem el formatge sobre el lluç obertt i afegim el farcit, tanquem i lliguem amb fil de cuina. En una font de forn untem d'oli al fons i posem unes làmines d'ametlles, el lluç sobre, reguem amb un rajolí d'oli i la resta de les ametlles i posem al forn a 180 graus una mitja hora, de tant en tant reguem amb el brou (fumet), unes dues vegades és suficient.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1259 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.