Lluç farcit

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una lluç de 1 Kilo o Kilo i mig
  • 100 grs de gulas
  • 1 llauna de musclos (en escabetx o naturals, opcional)
  • 50 grs. de pernil picat
  • 1 ou dur
  • Formatge ratllat
  • 1 ceba petita
  • 1 dent d'all
  • Oli i sal
  • Ametlles en làmines
  • Brou (o fumet) de les espines i el cap.

4 racions

Elaboració

Obrir o que ens obrin a la peixateria el lluç eliminant l'espina, que quedi com un llibre, salpebrar. El cap i les espines, posar-les a coure amb un porro i ceba, en aigua.
En una paella posar una mica d'oli i tirem la ceba i el dent d'all, picat tot finament, després afegim el pernil, las gulas i els musclos picats, seguir fregint una mica, una vegada al punt, afegir l'ou cuit i picat menudament, empolvorem el formatge sobre el lluç obertt i afegim el farcit, tanquem i lliguem amb fil de cuina. En una font de forn untem d'oli al fons i posem unes làmines d'ametlles, el lluç sobre, reguem amb un rajolí d'oli i la resta de les ametlles i posem al forn a 180 graus una mitja hora, de tant en tant reguem amb el brou (fumet), unes dues vegades és suficient.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1259 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: