Rotlle d'arròs fred
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Espanya
Estació: estiu
Ingredients
- Arròs bullit fred a gust i maionesa
- Farcit : 1 llauna de Tonyina escorreguda, ou dur picat i olives negres
4 racions
Elaboració
Es barreja l'arròs fred amb la maionesa, fins que quedi ben amalgamat, condimentar amb sal i pebre a gust. S'estén un paper film i sobre aquest una capa d'arròs donant-li forma rectangular com si fos un pionono. Col locar en un extrem del "pionono d'arròs" la tonyina, ou picat i olives negres sense os, enrotllar amb l'ajut del paper film, formar un con ben embolicat i ajustat com si fos un caramel.Deixar a la nevera un parell d'hores. Després es treu del paper film i es talla en rodanxes, es decora amb maionesa, morrones, olives, es pot servir acompanyat d'amanida verda.
Notes
Amb aquesta recepta, jo preparo Sushi
Etiquetes: Entrants Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5002 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.