Llom farcit
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 tros de llom d’1 kg
- Aproximadament
- 1/2 kg de carn picada
- 1 ou
- Tel del porc
- Tòfona
- All
- Tomàquet
- Vi o cava
- Oli, sal, pebre negre,
- Julivert
4 racions
Elaboració
Preparareu el farciment barrejant la carn picada amb
l’all, el pebre, el julivert, l’ou, la tòfona tallada a làmines
molt fi nes i sal. Fareu cinc talls en diagonal al tall de
llom, sense arribar-lo a partir. Saleu l’interior dels talls
i ompliu-los amb el farciment, i emboliqueu tot el llom
amb el tel del porc. Saleu aquest farcell. En una plata
apta per anar al forn aboqueu dues tasses d’oli, la
ceba i el tomàquet tallat, i a sobre hi poseu el farcell
amb el llom. A temperatura mitjana, ho coureu durant
una hora aproximadament. De tant en tant cal anar
girant el llom.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2272 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.