Lasanya de peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Lasanya
Típica de: Itàlia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 12 làmines de pasta
- 200 g de turbot
- 200 g d'orada
- 200 g sofregit de tomàquet
- fulles d'espinacs frescos (al gust)
- 3/4 l de crema de llet
- farigola
- oli
- sal
Per al sofregit de tomàquet:
- 1 kg tomàquet
- 100 g de ceba
- 3 grans d'all
- 10 g de salsa de soja
- 20 g pinyons torrats
- 20 g de panses de Corint
- sal
- sucre
- pebre blanc
- oli
4 racions
Elaboració
Per començar, feu un sofregit en una paella amb ceba, all, tomàquet, sal, sucre, pebre, pinyons i panses.
Remeneu-ho.
Cuan les panses s'hagin inflat, afegiu-hi les fulles d'espinacs.
Quan estigui fet, incorporeu-hi una mica de soja i torneu-ho a remenar.
A continuació, feu el peix en una paella calenta amb una mica d'oli.
Comenceu a marcar-lo per la banda de la pell.
Tot seguit, escalfeu la nata en un cassó amb la farigola i una mica de sal.
Deixeu-ho reduir i coleu-ho. I ja, per acabar, emplateu una mica de salsa i poseu una fulla de pasta cuita a sobre.
Col•loqueu una mica de sofregit, el peix i la salsa a sobre.
Cobriu-ho tot amb un full de pasta cuita i poseu a sobre una mica més de sofregit, la salsa, el peix i torneu-ho a cobrir amb una altra fulla de pasta cuita.
Cobriu-ho tot amb una mica de salsa i decoreu-ho amb una mica de reducció de cranc.
2h
Notes
Aquesta lassanya es prepara sense formatge i sense gratinar
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1162 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.