Lasanya de peix

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 12 làmines de pasta
  • 200 g de turbot
  • 200 g d'orada
  • 200 g sofregit de tomàquet
  • fulles d'espinacs frescos (al gust)
  • 3/4 l de crema de llet
  • farigola
  • oli
  • sal

Per al sofregit de tomàquet:

  • 1 kg tomàquet
  • 100 g de ceba
  • 3 grans d'all
  • 10 g de salsa de soja
  • 20 g pinyons torrats
  • 20 g de panses de Corint
  • sal
  • sucre
  • pebre blanc
  • oli
  •  

4 racions

Elaboració

Per començar, feu un sofregit en una paella amb ceba, all, tomàquet, sal, sucre, pebre, pinyons i panses.
Remeneu-ho.
Cuan les panses s'hagin inflat, afegiu-hi les fulles d'espinacs.
Quan estigui fet, incorporeu-hi una mica de soja i torneu-ho a remenar.
A continuació, feu el peix en una paella calenta amb una mica d'oli.
Comenceu a marcar-lo per la banda de la pell.
Tot seguit, escalfeu la nata en un cassó amb la farigola i una mica de sal.
Deixeu-ho reduir i coleu-ho. I ja, per acabar, emplateu una mica de salsa i poseu una fulla de pasta cuita a sobre.
Col•loqueu una mica de sofregit, el peix i la salsa a sobre.
Cobriu-ho tot amb un full de pasta cuita i poseu a sobre una mica més de sofregit, la salsa, el peix i torneu-ho a cobrir amb una altra fulla de pasta cuita.
Cobriu-ho tot amb una mica de salsa i decoreu-ho amb una mica de reducció de cranc.
 

2h

Notes

Aquesta lassanya es prepara sense formatge i sense gratinar


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1162 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: