Bacallà de l’hostal
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Premia de Dalt
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 talls de bacallà dessalat
- 2 ous durs
- 1 picada
- Pèsols de Llavaneres
- Farina,
- Aigua,
- Safrà,
- Alls I julivert
4 racions
Elaboració
Enfarineu i fregiu el bacallà amb l’oli ben calent, sense que s’arribi a daurar.
Tritureu amb una batedora la picada, l’all i el julivert, un pessic de safrà, una cullerada de farina i un got d’aigua.
Aboqueu aquesta pasta per sobre del bacallà i ho aneu movent fi ns que quedi tot ben lligat.
Posar els ous durs tallats per la meitat per sobre
Notes
Va molt bé acompanyar aquest bacallà amb uns pèsols de Llavaneres bullits.
Etiquetes: Bacallà Ous durs Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5811 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.