0us farcits a la Suïssa
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 ous mitjàns,
- 150 grams de salmó fumat,
- 1 cullerada de maionesa
- Pebre mòlt al gust
- 1 cullerada de mostassa
- Cibulet al gust i
- Sal.
4 racions
Elaboració
Coure els ous en aigua bullint durant 10 minuts i submergir immediatament en aigua freda per aturar el procés de cocció.
Deixar refredar.
Pelar-los molt bé i tallar-los per la meitat en sentit longitudinal.
Extreure amb cura els rovells, posar-les en un bol i aixafeu-les amb una forquilla.
Picar el salmó molt petit, reservant uns tallets per adornar.
Barrejar el salmó picat amb la pasta de les gemmes i omplir la meitat dels ous amb aquesta preparació.
A continuació, posar un ornament fet amb un trosset de salmó sobre cada meitat de l'ou i escampar-brots de cibulet. Servir ben freds.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
582 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.