Escalopas de vedella a la Valldostana

Categoria:
Recepta per
Típica de: Itàlia → Vall d'Aosta
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 grams de filets de llom de vedella tallats fins, nets de greix i nervis.
  • sal i pebre.
  • 50 grams de mantega,
  • 30 grams d'oli d'oliva
  • una fulla de llorer (altres herbes si ho prefereixes),
  • farina,
  • vi blanc sec i
  • 200 grams de formatge Fontina o un altre com Gruyère, gouda, mozzarela, etc.

4 racions

Elaboració

Salpebra els filets, passa'ls per farina, fregeix en una paella amb el llard, l'oli d'oliva i la fulla de llorer,
Dora ràpidament.
Agrega mig got de vi blanc i cuina una mica més.
Posa sobre cada filet de carn un tall de formatge i s'enforna a temperatura forta o preferentment gratinar.
Serveix de seguida, coberts amb pebre mòlt.
Es poden acompanyar amb un puré de patata o un arròs blanc saltat en mantega.

Notes

Tot el que és a la Valldostana porta formatge i principalment Fontina, però pots utilitzar el formatge que més t'agradi o convingui a la teva butxaca.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1360 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: