Escalopas de vedella a la Valldostana
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Itàlia → Vall d'Aosta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de filets de llom de vedella tallats fins, nets de greix i nervis.
- sal i pebre.
- 50 grams de mantega,
- 30 grams d'oli d'oliva
- una fulla de llorer (altres herbes si ho prefereixes),
- farina,
- vi blanc sec i
- 200 grams de formatge Fontina o un altre com Gruyère, gouda, mozzarela, etc.
4 racions
Elaboració
Salpebra els filets, passa'ls per farina, fregeix en una paella amb el llard, l'oli d'oliva i la fulla de llorer,
Dora ràpidament.
Agrega mig got de vi blanc i cuina una mica més.
Posa sobre cada filet de carn un tall de formatge i s'enforna a temperatura forta o preferentment gratinar.
Serveix de seguida, coberts amb pebre mòlt.
Es poden acompanyar amb un puré de patata o un arròs blanc saltat en mantega.
Notes
Tot el que és a la Valldostana porta formatge i principalment Fontina, però pots utilitzar el formatge que més t'agradi o convingui a la teva butxaca.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1360 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.