Salsa bolonyesa per tota classe de pastes
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- INGREDIENTS: 500 gr. de carn de anoll picada,
- 250 gr. de carn de porc picada,
- 2 pastanagues mitjanes,
- 2 tiges d'api grans,
- 1-2 pebrots verds,
- 1 ceba gran,
- 1 kg. de tomàquets vermells,
- 1 llauna de tomàquet concentrat,
- 3 grans d'all,
- 1 got de vi blanc sec,
- 1 culleradeta de salsa anglesa,
- 1 pastilla de brou de carn,
- 1 rajolí de tabasco,
- 1 culleradeta d'orenga,
- 1 culleradeta d'alfàbrega,
- 1 got de vi d'oli d'oliva,
- Sal i pebre negre
4 racions
Elaboració
PREPARACIÓ: Cal escalfar l'oli en una paella i fregir-hi la carn, movent bé tot el temps perquè no s'endureixi i es dauri bé per tots els costats, es treu la carn a una cassola, posar una mica més d'oli a la paella, fregir la ceba picada, després l'all i després l'api, el pebrot i les pastanagues, tot molt picat.
Afegeix les espècies i coure amb la paella tapada durant uns 15 minuts, al cap dels quals s'agreguen els tomàquets pelats, sense llavors i picats, així com el concentrat de tomàquet.
Es remena i s'afegeix a la cassola on es va posar la carn, juntament amb el vi, la sal (poca), la pastilla de brou i la salsa anglesa i tabasco.
Tapar la cassola i deixar coure lentament 1 hora i ½, afegir una mica d'aigua si es quedés sec, i remoure de tant en tant perquè no s'enganxi.
Al cap d'aquest temps està a punt per servir.
Notes
.
És una recepta que necessita molt de temps pel que és recomanable fer molta salsa i congelar part i així tenim per a diverses àpats.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1676 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.