Salsa bolonyesa per tota classe de pastes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • INGREDIENTS: 500 gr. de carn de anoll picada,
  • 250 gr. de carn de porc picada,
  • 2 pastanagues mitjanes,
  • 2 tiges d'api grans,
  • 1-2 pebrots verds,
  • 1 ceba gran,
  • 1 kg. de tomàquets vermells,
  • 1 llauna de tomàquet concentrat,
  • 3 grans d'all,
  • 1 got de vi blanc sec,
  • 1 culleradeta de salsa anglesa,
  • 1 pastilla de brou de carn,
  • 1 rajolí de tabasco,
  • 1 culleradeta d'orenga,
  • 1 culleradeta d'alfàbrega,
  • 1 got de vi d'oli d'oliva,
  • Sal i pebre negre

4 racions

Elaboració

PREPARACIÓ: Cal escalfar l'oli en una paella i fregir-hi la carn, movent bé tot el temps perquè no s'endureixi i es dauri bé per tots els costats, es treu la carn a una cassola, posar una mica més d'oli a la paella, fregir la ceba picada, després l'all i després l'api, el pebrot i les pastanagues, tot molt picat.
Afegeix les espècies i coure amb la paella tapada durant uns 15 minuts, al cap dels quals s'agreguen els tomàquets pelats, sense llavors i picats, així com el concentrat de tomàquet.
Es remena i s'afegeix a la cassola on es va posar la carn, juntament amb el vi, la sal (poca), la pastilla de brou i la salsa anglesa i tabasco.
Tapar la cassola i deixar coure lentament 1 hora i ½, afegir una mica d'aigua si es quedés sec, i remoure de tant en tant perquè no s'enganxi.
Al cap d'aquest temps està a punt per servir.

Notes

.

És una recepta que necessita molt de temps pel que és recomanable fer molta salsa i congelar part i així tenim per a diverses àpats.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1676 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: