Falda de vedella farcida
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 quilo de falda de vedella,
- 150 g. de carn de vedella,
- 150 g. de magre de porc,
- 5 pebrots del piquillo,
- 1 ceba,
- 3 pastanagues,
- 12 olives verdes,
- 2 ous durs,
- 2 llesques de pa de motlle,
- 1 got de llet,
- 2 dld'olid'oliva i sal
Elaboració
Poseu una cassola a foc lent amb la ceba finament picada i una mica d'oli. Deixar que es vagi fent, tapada, uns 15 minuts. A continuació, afegir les pastanagues, prèviament pelades i trossejades en trossos petits, i mantenir pausadament fins que agafin color daurat. Ja fet, es dipositen les pastanagues en un bol, al qual incorporarem els pebrots del piquillo, les olives, els ous cuits i les llesques de pa de motlle, tot això molt picat. Afegeix el got de llet i les carns de vedella i porc, prèviament picades. Barrejar tot fins a formar una farsa. Estendre sobre la falda de vedella. Embolicar aquesta sobre si mateixa i lligar-fortament amb fil de cuina. Condimentar amb sal, posar en una cassola el rotllo de falda farcit, amb una mica d'oli, el xerès i un got d'aigua. Posar la cassola a foc mitjà, tapar i deixar que es faci durant tres quarts d'hora, donant volta diverses vegades. Passat el temps, es diposita la carn de la cassola en una tartera, es posa a daurar al gratinador durant uns quinze minuts, es treu i es deixa refredar. Al cap d'una estona, es talla en rodanxes. La salsa on es va coure la carn es tritura i es passa pel xinès, per a continuació escalfar-la. Es posen els talls en els plats i es salseja.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2842 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.