Llom amb salsa de coco - rinderfilet in kokossauce

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 grams de llom,
  • 2 grans d'all
  • 1 tros de gingebre fresc del grandària d'una anou,
  • 1 culleradeta de ratlladura de llimona,
  • 1 culleradeta de coriandre mòlt,
  • Una mica de kurkuma,
  • 1 cullerada de sucre morè,
  • 2 cullerades de mantega,
  • 1 pebrot morrón vermell,
  • 3 cebetes fresques,
  • 1 cullerada d'oli,
  • 60 grams de coco ratllat,
  • 2 decilitres de llet descremada i
  • 150 grams de formatge fresc.

4 racions

Elaboració

Tallar la carn a tires,
pelar i picar l'all.
Pelar i picar el gingebre.
Barrejar la ratlladura de llimona amb l'all, el gingebre, el coriandre, la kurkuma i el sucre.
Fondre 1 cullerada de mantega i incorporar a la preparació anterior, introduir la carn en aquesta, cobrir i refrigerar en la nevera durant 60 minuts com mínim.
Tallar el morrón per la meitat, rentar i picar.
Netejar les cebetes tendres i tallar-les en cèrcols fins.
Escalfar oli amb la mantega restant en un wok (o paella antiadherent) i daurar la carn sense deixar de remenar.
Afegir el morrón, la ceba tendra i el coco ratllat, daurar 1 minut a foc intens remenant constantment.
Afegir 6 cullerades de llet al formatge fresc, barrejar bé i incorporar a la preparació anterior. Abocar la llet restant al wok (o paella) i deixar reduir. Acompanyar aquest deliciós plat amb arròs especiat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1274 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: