Llom amb salsa de coco - rinderfilet in kokossauce
Categoria:
Carns
Recepta per wok
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de llom,
- 2 grans d'all
- 1 tros de gingebre fresc del grandària d'una anou,
- 1 culleradeta de ratlladura de llimona,
- 1 culleradeta de coriandre mòlt,
- Una mica de kurkuma,
- 1 cullerada de sucre morè,
- 2 cullerades de mantega,
- 1 pebrot morrón vermell,
- 3 cebetes fresques,
- 1 cullerada d'oli,
- 60 grams de coco ratllat,
- 2 decilitres de llet descremada i
- 150 grams de formatge fresc.
4 racions
Elaboració
Tallar la carn a tires,
pelar i picar l'all.
Pelar i picar el gingebre.
Barrejar la ratlladura de llimona amb l'all, el gingebre, el coriandre, la kurkuma i el sucre.
Fondre 1 cullerada de mantega i incorporar a la preparació anterior, introduir la carn en aquesta, cobrir i refrigerar en la nevera durant 60 minuts com mínim.
Tallar el morrón per la meitat, rentar i picar.
Netejar les cebetes tendres i tallar-les en cèrcols fins.
Escalfar oli amb la mantega restant en un wok (o paella antiadherent) i daurar la carn sense deixar de remenar.
Afegir el morrón, la ceba tendra i el coco ratllat, daurar 1 minut a foc intens remenant constantment.
Afegir 6 cullerades de llet al formatge fresc, barrejar bé i incorporar a la preparació anterior. Abocar la llet restant al wok (o paella) i deixar reduir. Acompanyar aquest deliciós plat amb arròs especiat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1274 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.