Llom al estil del cantó del Ticino (Suïssa Italiana)
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Suïssa → Cantó del Ticino (Suïssa Italiana)
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un tros de llom de vaca d'uns 2 quilos,
- 400 grams de formatge mozarella,
- 500 grams de bledes en fulls,
- 1 ceba gran,
- 5 cullerades d'oli d'oliva verge,
- Sal i pebre mòlt al gust
8 racions
Elaboració
Rentar la carn i assecar, fer uns talls profunds sense arribar al final i salpebrar.
Tallar el formatge a rodanxes i repartir entre els talls de la carn, procurant que quedin a l'interior.
Premeu la carn procurant donar-li la seva forma original i lligar-, subjectant les rodanxes de carn.
Col • locar la carn en una placa de forn, untar amb oli i rostir al forn calent, a potència mig-alta, durant 1 hora i mitja (el temps dependrà del punt en que agradi la carn).
Mentre es rosteix la carn, rentar les bledes, escórrer-les i coure-10 minuts en aigua amb sal, colar i escórrer bé.
Ofegar la ceba picada molt menuda en l'oli sobrant fins que estigui transparent. Incorporar les bledes i ofegar-10 minuts. Quan la carn estigui al punt, treure la corda i servir-la amb les bledes i amb la seva salsa a part.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1342 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.