Tallarines amb nous

Ingredients

  • 500 grams de tallarines.
  • 150 grams de nous.
  • 25 grams de mantega.
  • 2 cullerades plenes de pa ratllat.
  • ½ culleradeta escassa de sucre.
  • Una mica de canyella en pols.
  • Una mica de nou moscada.
  • ½ decilitre d'oli d'oliva.
  • Sal i pebre al gust

4 racions

Elaboració

Posar la pasta a coure en aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant durant la cocció.
Mentre la pasta cou, picar les nous al morter fins reduir-les a una pasta fina.
Afegir el sucre, canyella, nou moscada, pebre i una mica de sal, abocar l'oli a poc a poc, remenant bé.
Reservar.
En una paella, escalfar la mantega a foc suau, abocar el pa ratllat en forma de pluja, remenant contínuament perquè sofregeixi per igual, procurant que no es cremi.
Quan la pasta estigui cuita al punt, escórrer-la, abocar en una font, condimentar amb la salsa de nous i escampar per sobre el pa ratllat sofregit.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1941 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: