Tallarines amb nous
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de tallarines.
- 150 grams de nous.
- 25 grams de mantega.
- 2 cullerades plenes de pa ratllat.
- ½ culleradeta escassa de sucre.
- Una mica de canyella en pols.
- Una mica de nou moscada.
- ½ decilitre d'oli d'oliva.
- Sal i pebre al gust
4 racions
Elaboració
Posar la pasta a coure en aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant durant la cocció.
Mentre la pasta cou, picar les nous al morter fins reduir-les a una pasta fina.
Afegir el sucre, canyella, nou moscada, pebre i una mica de sal, abocar l'oli a poc a poc, remenant bé.
Reservar.
En una paella, escalfar la mantega a foc suau, abocar el pa ratllat en forma de pluja, remenant contínuament perquè sofregeixi per igual, procurant que no es cremi.
Quan la pasta estigui cuita al punt, escórrer-la, abocar en una font, condimentar amb la salsa de nous i escampar per sobre el pa ratllat sofregit.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1941 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.