Spaghetti a la marinera
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de spaghetti,
- 5 anxoves en sal,
- 1 decilitre d'oli d'oliva,
- 500 grams de tomàquet madur,
- 3 grans d'all,
- 1 ramet de julivert,
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Dessalar les anxoves, treure les espines i tallar-les a trossos grans.
Sofregir amb l'all i el julivert picat.
Quan l'all comenci a daurar, afegir el tomàquet.
Coure a foc lent uns 15 minuts, abans de retirar del foc afegir pebre recent mòlt.
Coure la pasta al dente en aigua lleugerament salada, escórrer i abocar a la cassola de la salsa, barrejar bé perquè agafi gust.
Passar-la a una safata de servir, escampant per sobre abundant julivert picat fi. Servir ben calent
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
942 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.