Macarrons amb calamars

Ingredients

  • 500 grams de macarrons fins ratllats,
  • 500 grams de calamars petits,
  • 400 grams de tomàquet al natural, pelat i trossejat,
  • 1 decilitre d'oli d'oliva,
  • 1 ceba,
  • 2 grans d'all,
  • 1 ramet de julivert,
  • ½ got de vi blanc sec,
  • sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Netejar els calamars i tallar-los a anelles fines.
En una cassola de fang, ofegar en oli la ceba picada fina i els alls sencers i aixafats.
Retirar els alls abans que es daurin i afegir els calamars, empolvorant per sobre el julivert picat ben fi, assaonar amb sal i pebre i deixar sofregir uns minuts.
A continuació, ruixar amb el vi i quan s'evapori afegir el tomàquet.
Deixar coure a foc moderat fins que els calamars estiguin tendres, afegir una mica d'aigua calenta, si la salsa espessa massa, reservar en un lloc calent
Coure la pasta al dente, escórrer-la i abocar-la en una safata de servir.
Condimentar amb la salsa preparada i servir de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3714 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: