Macarrons amb calamars
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de macarrons fins ratllats,
- 500 grams de calamars petits,
- 400 grams de tomàquet al natural, pelat i trossejat,
- 1 decilitre d'oli d'oliva,
- 1 ceba,
- 2 grans d'all,
- 1 ramet de julivert,
- ½ got de vi blanc sec,
- sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Netejar els calamars i tallar-los a anelles fines.
En una cassola de fang, ofegar en oli la ceba picada fina i els alls sencers i aixafats.
Retirar els alls abans que es daurin i afegir els calamars, empolvorant per sobre el julivert picat ben fi, assaonar amb sal i pebre i deixar sofregir uns minuts.
A continuació, ruixar amb el vi i quan s'evapori afegir el tomàquet.
Deixar coure a foc moderat fins que els calamars estiguin tendres, afegir una mica d'aigua calenta, si la salsa espessa massa, reservar en un lloc calent
Coure la pasta al dente, escórrer-la i abocar-la en una safata de servir.
Condimentar amb la salsa preparada i servir de seguida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3714 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.