Cintes arrissades amb pebrots i albergínies
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de cintes arrissades,
- 2 albergínies,
- 2 pebrots verds,
- 5 cullerades d'oli d'oliva,
- 1 ceba,
- 1 ramet d'alfàbrega,
- 500 grams de tomàquets madurs per salsa, o de llauna, al natural,
- Oli per fregir les albergínies,
- Sal i pebre,
- Formatge ratllat, manxec sec o roncal.
4 racions
Elaboració
Escaldar els tomàquets, pelar-los i tallar la polpa a trossets petits, eliminant les llavors.
Tallar els pebrots a tires no gaire llargues, eliminant els filaments i les llavors.
Tallar les albergínies, sense pelar, en rodanxes, traient les llavors només si són grans, fregir en abundant oli, retirar-les quan estiguin daurades i col · locar sobre paper absorbent de cuina.
Condimentar amb un pessic de sal i pebre i mantenir a la calor.
En una cassola, ofegar en oli la ceba picada, quan comenci a daurar, afegir els pebrots ia continuació afegir el tomàquet, assaonar amb sal i pebre, i coure a foc lent durant uns 15 minuts.
Coure la pasta al dente, remenant de tant en tant durant la cocció, escórrer i condimentar amb la salsa preparada, abocar en una safata de servir, escampar-hi formatge ratllat i decorar amb les albergínies fregides, servir abans que es refredi.
Notes
Les cintes arrissades es poden substituir per la pasta que més us agradi
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1515 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.